Vinnai Ékszer a legfontosabb pillanatokra!

34 éves szakmai tapasztalat ötvöződik a kiemelkedően nagy választékkal.

Az arany és ezüst ékszerek formagazdasága végtelen. Mindez segít, hogy minden korosztály, minden ízlésvilág megtalálja a megfelelőt. Egy gyönyörűen ragyogó ékszer viselője maga is ragyog! Ünnepi alkalmakra sokan keresnek – és találnak is – maradandó ajándékokat, például a most igen divatos fehéraranyból és rozé aranyból is a Vinnai Ékszer üzleteiben.

Minőség és garancia

1986-ban alapította édesapám a céget. Második generációs családi vállalkozásként visszük tovább az üzletet a feleségemmel. Ékszer- órakereskedelem, ékszer javítás és készítés a fő profilunk a mai napig. Minden arany és ezüstékszer nemesfémtartalma megfelel a törvényi előírásoknak, finomságát a Magyar Nemesfémhivatal ellenőrizte, névjellel ellátta, és ezzel hitelesítette, mely egyben garancia is az alapanyagok kiváló minőségére. Folyamatosan figyeljük, és követjük a nemzetközi trendet.

Örök emlék

Ballagásra, anyák napjára, születés vagy névnapra is lenyűgöző, örök emlék egy stílusos, jól megválasztott darab. Az eljegyzési gyűrű ajándékozása olyan pillanat az életünkben, amit nem felejtünk el soha. A rohanó világban egyre kevesebb időnk van mindenre, de a Vinnai Ékszer üzletében segítenek körültekintően választani. Akár időpontra is bejelentkezhetnek az érdeklődők, jegyespárok, hogy nyugodtan, barátságos környezetben találják meg a megfelelő darabot.

Széles kínálatunk van gyémánt eljegyzési gyűrűinkből. Ez az apró ékszer hatalmas jelentéssel, szimbólummal bír – meséli az üzletvezető. -Ha a leánykérés után kiderül, hogy a gyűrű mérete, esetleg fazonja nem felel meg, utólag is díjtalanul igazítjuk műhelyünkben, rövid határidővel. Segítünk, hogy a házasulandók kreatív elképzelése testet ölthessen, és az elkészült ékszer túlmutasson az idő múlásán. Nem utolsó szempont, hogy az árainkkal is elégedett lesznek. Személyessé is varázsoljuk a nálunk vásárolt karikagyűrűket, a gépi vésése belső felületre díjmentes. Ráadásul a csomagolással sem kell bajlódni, mert a karikagyűrűket, eljegyzési gyűrűket és briliáns köves ékszereket ajándék dobozban, dísz csomagolásban adjuk.

A kézimunka minőségére és a kövek foglalására különös figyelmet szentelnek. Használt aranyat felvásárolják, új arany ékszerbe beszámítják. A használt ékszerek karát számát bevizsgálják, és lemérik a valós súlyát. Céljaik között első helyen áll a vevői igények kielégítése. Három évtizedes szakmai tapasztalatukkal, az aktuális trendet is bemutatva sok hasznos tanáccsal és ötlettel várják az érdeklődőket.