Hozott arany
Használt aranyat (régi,kopott,nem divatos)ékszereket felvásároljuk, új arany ékszerbe beszámítjuk. A használt ékszerek karát számát bevizsgáljuk, lemérjük a valós súlyát.

Gravírozás
Üzletünkben vállasztott karikagyűrűk gépi vésése belső felületre díjmentes. Gravírozásnál figyelembe kell venni a magyar fémjelet a kövek elhelyezkedését a gyűrű szélességét amely meghatározza a gravírozandó név és dátum elhelyezését.

Címünk:
Nyíregyháza Széchenyi u.3.
- GPS koordináta: X 21.713381562072808 Y 47.95261257159447
Nyíregyháza egyik legrégibb utcája, autóval érkezőknek az utca parkoló övezet.

Vállalkozási adatok
Név: Vinnai Ékszer Kft
Székhely: Nyíregyháza Széchenyi út. 3
Adószám: 11651583-2-15
Cégjegyzék: 15-09-065163
 


Határidő
Eljegyzési- leánykérő gyűrűk készletről fehér és sárga aranyból. A méretre igazítását DÍJTALANÚL készítjük el műhelyünkben , rövid határidővel.Ha a leánykérés sikeres de a gyűrű mérete esetleg fazonja nem felel meg utólag is díjtalanúl igazítjuk vagy cseréljük.Karikagyűrűkből modellenként 1-1 pár gyűrűt tartunk készleten és a megrendeléstől számítva 2-4 héten belül elkészülnek modelltől függöen.

Garancia
Ékszereink a Magyar Nemesfémhivatal által ellenörzött illetve névjellel ellátott mely garancia az anyag minőségére .Műhelyünk a kézimunka minőségére és kövek foglalására különös figyelmet szentel. A mennyiben garanciális átalakításra kerül sor saját műhelyünkben végezzük el.

Csomagolás
Karikagyűrűket ,eljegyzési gyűrűket és briliáns köves ékszereket ajándék dobozba , csomagolásba adjuk.